Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
28/03/2018

250 alumnes posen en comú la seva recerca sobre les causes de la crisi de refugiats

Durant la jornada es presentarà el Manifest Enfortim Drets! amb peticions a governs i organismes internacionals

Nota de premsa en pdf

El dimecres 4 d’abril, des de les 9 h del matí fins les 17 h de la tarda, els 250 alumnes dels sis centres educatius que han participat en el projecte Enfortim Drets! es trobaran a l’alberg La Conreria, a Tiana, per compartir els resultats de la seva recerca i les conclusions a què han arribat sobre les causes de la crisi de refugiats.

Durant el matí, després de la intervenció del director general de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya, Manel Vila, i del president de FundiPau, Antoni Soler, cada grup farà una exposició de la feina que han fet. Al migdia s’aprovarà el Manifest Enfortim Drets! que recull les peticions de l’alumnat al voltant del refugi i que FundiPau farà arribar als ajuntaments, al govern català i a l’espanyol, al Parlament de Catalunya, al Congrés dels Diputats, a la Unió Europea, a l’ONU i a d’altres organismes internacionals.

A la tarda hi haurà una taula rodona amb el testimoni d’una persona refugiada, la periodista Cristina Mas i el cantant Alguer Miquel que va ser al camp de refugiats d’Idomeni.

Enfortim Drets! és un projectes amb centres educatius sobre les causes del refugis que FundiPau duu a terme durant aquest curs escolar 2017-18 amb alumnes de 3r i 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat de centres educatius de Barcelona, Lleida, Lloret de Mar, Manresa i Olot.

El projecte Enfortim Drets! compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

Web del projecte: Enfortim drets!

TROBADA D’ESTUDIANTS PARTICIPANTS EN EL PROJECTE ‘ ENFORTIM DRETS!’

Dia: 4 d’abril de 2018
Hora: de 9 h a 17 h
Lloc: Alberg La Conreria (Tiana)