Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss

Accés directe


 

Destaquem

Concentració en solidaritat amb els pobles de Síria

Sis anys després, el conflicte de Síria continua obert i provocant la mort i la fugida de milers de persones. El 19 de març Tadamon organitza una concentració a Barcelona per reclamar la seva fi.

Proposta didàctica ‘Refugiats, per què?’

L’armamentisme i la guerra són dues de les principals causes que fan que milers de persones fugin de casa. Per tal de poder aprofundir sobre aquest tema a les escoles i instituts hem preparat una proposta didàctica.

Obrim Fronteres

Diverses organitzacions i xarxes de Catalunya han creat la coordiandora ‘Obrim Fronteres’ en defensa dels drets de les persones que fugen de les guerres, la pobresa i les catàstrofes i pel dret a obtenir refugi.

Notícies

Les dones, agents de pau

A FundiPau ens hem sumat a l'aturada de les dones del 8 de març i reivindiquem també la tasca i el paper que juguen les dones en el treball per la construcció de la pau, el diàleg i la reconciliació. … [+]

Mapa DENIP 2017

Una vuitantenta d’activitats enllaçades. Moltes gràcies! … [+]

Les transferències d’armes creixen un 8,4%

Comunicado de prensa en castellano El volum de les transferències internacionals de grans armes ha crescut de forma continuada des del 2004 i s’ha incrementat un 8,4% entre els períodes 2007—2011 i … [+]

Manifestació VOLEM ACOLLIR

18 de febrer 16 h Plaça Urquinaona de Barcelona … [+]

Totes les notícies

Vídeo

Butlletí