La campanya Armes Sota Control demana més transparència al Govern espanyol

La campanya Armes Sota Control (Amnistia Internacional, Greenpeace, FundiPau i Oxfam Intermón) envien una carta al President del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i al vicepresident segon, Pablo Iglesias, reclamant una reforma de la Llei de Secrets Oficials i que mentre s'adopta, deroguin l'acord del 1987 que declara secretes les actes de la JIMDDU, organisme responsable d'autoritzar la venda d'armes.

---

Creixen les transferències internacionals d’armes

Aquesta setmana el SIPRI ha fet públiques les noves dades sobre transferències internacionals d'armes, que han crescut un 5,5%. L’Aràbia Saudita és el principal importador d’armes i els EUA i França han augmentat significativament les seves vendes.

---

Cicle 'Defensores dels Drets Humans'

Amb aquest cicle donem veu a activistes que denuncien les vulneracions de Drets Humans als seus països i que, amb la seva tasca, defensen drets i llibertats fonamentals.

Ja teniu disponibles els vídeos amb els testimonis de les defensores que han intervingut fins ara al cicle:

Colòmbia - Entrevista a Milena Florez (Vicepresidenta del Movimineto Ríos Vivos)

Síria - Entrevista a Nour Salameh (Professora del Màster d'Estudis Àrabs Contemporanis)

La sessió amb Nadia Ghulam, afganesa, escriptora i activista pels Drets Humans, i Mònica Bernabé, Cap d'Internacional del diari ARA, prevista pel dia 18 de març ha quedat ajornada. De seguida que es pugui celebrar us informarem de la nova data.

FundiPau
Av. Meridiana, 30-32, esc. A, entl. 2a
08018 Barcelona
info@fundipau.org
Telèfon: 93 302 51 29

 

Per a altes i baixes a la llista de distribució, envia'ns un missatge a info@fundipau.org