FundiPau

'El dret a decidir i Catalunya'

Posicionament de FundiPau

Volem un món en pau i sense violència. I per això des de FundiPau (Fundació per la Pau) treballem, des de fa 31 anys, perquè cada cop hi hagi més persones compromeses amb la cultura de la pau i impulsem aquells canvis culturals i polítics que facin possible l’eradicació de la violència (física, estructural, cultural) en les relacions entre persones i pobles.

El nostre treball per la pau, per tant, s’emmarca en una lluita d’exigència de justícia, d’adhesió a la llibertat, d’aprofundiment democràtic i de defensa dels drets humans.


Visió global i dret a l’autodeterminació

Sempre hem partit de la principal unitat: la humanitat, per sobre de fronteres nacionals, socials o religioses. La diversitat no ha de ser mai una excusa per a impedir una visió humana global. Però tampoc una opció cosmopolita ha de passar per la supressió de la diversitat. La diversitat és riquesa. I és profundament humana.

Construir un món més unit, global i humà no vol dir assumir i sacralitzar les actuals fronteres estatals fruit, ben sovint, de guerres i atrocitats... (Llegir-lo sencer)

FundiPau

FundiPau
c/ Casp, 31, 2n 1a A
08010 Barcelona
info@fundipau.org
Telèfon: 93 302 51 29 

 

Per a altes i baixes a la llista de distribució, envia'ns un missatge a info@fundipau.org