FundiPau

5è concert 'Per la pau i el desarmament' amb The Minstrels

Si t’agrada la música i vols donar suport al treball per la pau, vine aquest diumenge, 22 de març, al concert solidari que oferiran The Minstrels Quartet per a FundiPau.

Serà a l’Església del Sagrat Cor de Barcelona a les 17.30 de la tarda. Pots comprar les entrades anticipades a la nostra web.

---
Les transferències d'armes creixen un 16%

Les transferències d'armes creixen un 16%

Els Estats Units lideren la tendència a l'alça de les exportacions d'armes i creixen les importacions d'Àsia i dels països del Golf, segons les dades fetes públiques pel SIPRI.

---

Cafè & Pau amb Itziar González

El proper dimarts, 24 de març, tindrà lloc la tercera sessió del cicle de converses i debat Cafè & Pau, organitzat per FundiPau, amb la participació d'Itziar González, arquitecta i activista.

• Dia: dimarts 24 de març
• Hora: de 19.00 a 21.00
• Lloc: Cafè Laie (c/ Pau Claris, 85, Barcelona)

La participació és lliure però cal inscripció prèvia aquí.

FUNDIPAU OPINA

L'Exèrcit al Saló de l'Ensenyament?

Avui s'inaugura una nova edició del Saló de l'Ensenyament i, una altra vegada, les Forces Armades hi seran presents. Una decisió que ens sembla incomprensible i que any rere any qüestionem. Per què? No es pot parlar de la funció militar com si fos una opció de futur professional més, deslligada de la realitat i el context social i polític…

---
FundiPau

FundiPau
c/ Casp, 31, 2n 1a A
08010 Barcelona
info@fundipau.org
Telèfon: 93 302 51 29 

 

Per a altes i baixes a la llista de distribució, envia'ns un missatge a info@fundipau.org