FundiPau

Propostes de FundiPau per al
Dia Escolar de la Noviolència i la Pau

A la teva escola o institut, el 30 de gener celebreu el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau? Com cada any, des de FundiPau us proposem algunes activitats, en aquesta ocasió centrades en les principals causes que hi ha rere la crisi de refugiats: la guerra i l’armamentisme.

Proposta didàctica DENIP 2017 (pdf)

I si voleu difondre i compartir les activitats que haureu fet durant el DENIP, enllaceu la plana web on les tingueu penjades al Mapa DENIP 2017 (actiu a partir del 19 de gener). Es tracta d’un mapa col·laboratiu creat per FundiPau que permet veure d’un cop d’ull totes les activitat que s’han fet durant la jornada.

---

Cap corbeta per a
Aràbia Saudita

La visita que el rei Felip VI ha fet aquest cap de setmana a l’Aràbia Saudita ha servit per avançar en les negociacions per la venda de cinc corbetes que fabricaria l’empresa espanyola Navantia per a l’exèrcit Saudita.

FundiPau juntament amb Amnistia Internacional, Greenpeace i Oxfam Intermón han reiterat la seva oposició a aquesta venda pel risc de ser còmplices de la comissió d’atrocitats al Iemen.

També reclamen que es deneguin las exportacions d’armes a l’Aràbia Saudita i més control parlamentari i transparència en el comerç d’armes.

FundiPau

FundiPau
Av. Meridiana, 30-32, esc. A, entl. 2a
08018 Barcelona
info@fundipau.org
Telèfon: 93 302 51 29

 

Per a altes i baixes a la llista de distribució, envia'ns un missatge a info@fundipau.org