Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
17 Març 2011

Concentració en solidaritat amb el poble de Japó

Crit d’alerta contra l’energia nuclear

La magnitud de la catàstrofe esdevinguda al Japó i la situació actual en què es troben les centrals nuclears i els nous projectes a l’estat i Catalunya han portat a convocar una mobilització contra l’energia nuclear, en record de les víctimes i en solidaritat amb la població afectada.

Els organitzadors, Ecologistes en Acció, juntament amb totes les entitats que s’han adherit a la iniciativa, entre les quals la Fundació per la Pau, consideren molt important que, sis dies després del tsunami, es realitzin aquest actes a Barcelona.

D’una banda, en solidaritat amb el poble japonès i en record de les milers de víctimes del terratrèmol i tsunami del dia 11, es farà el lliurament d’una corona de flors blanques (símbol de dol al Japó) al Cònsol a Barcelona.

17:00 h. Consolat del Japó a Barcelona Av. Diagonal 640

De l’altra, per un canvi radical en el model energètic, un decreixement del consum, per l’abandonament de l’energia nuclear i de les energies fòssils i per denunciar els perills que de nou s’han evidenciat, en aquest cas al Japó, es convoca una concentració.

18.30 h. Plaça de Sant Jaume de Barcelona