Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
22 Juliol 2013

Èxit de la Setmana mundial per l’abolició nuclear

Milers d’activistes reclamen un tractat de prohibició de les armes nuclears. Entre el 6 i el 13 de juliol, centenars d’organitzacions d’arreu del món membres de la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears (ICAN) van organitzar tot tipus d’actes i activitats reivindicatives. A més, centenars de persones van compartir la seva ombra en solidaritat amb les víctimes de les detonacions nuclears i diversos milers van signar la petició que reclama un tractat de probibició d’aquestes armes.

A Catalunya, el dijous 11 de juliol, l’ICIP, FundiPau i el Centre Delàs d’Estudis per la Pau van organitzar l’acte ‘Armament nuclear: acabem amb l’amenaça’,  a la seu de l’ICIP a Barcelon.

L’acte va girar entorn dels perills i els costos que representa  l’armament nuclear, fins i tot quan no s’utilitza i va comptar amb la participació de Robert Jacobs, investigador de l’Hiroshima Peace Institute; Xavier Bohigas, del Centre Delàs d’Estudis per la Pau; i Jordi Armadans, director de FundiPau i membre de la Campanya per la prohibició de les armes nuclears.

Article a Público sobre la jornada a Barcelona.

Resum de les activitats a tot el món.