Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
22/07/2013

Èxit de la Setmana mundial per l’abolició nuclear

Milers d’activistes reclamen un tractat de prohibició de les armes nuclears. Entre el 6 i el 13 de juliol, centenars d’organitzacions d’arreu del món membres de la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears (ICAN) van organitzar tot tipus d’actes i activitats reivindicatives. A més, centenars de persones van compartir la seva ombra en solidaritat amb les víctimes de les detonacions nuclears i diversos milers van signar la petició que reclama un tractat de probibició d’aquestes armes.

A Catalunya, el dijous 11 de juliol, l’ICIP, FundiPau i el Centre Delàs d’Estudis per la Pau van organitzar l’acte ‘Armament nuclear: acabem amb l’amenaça’,  a la seu de l’ICIP a Barcelon.

L’acte va girar entorn dels perills i els costos que representa  l’armament nuclear, fins i tot quan no s’utilitza i va comptar amb la participació de Robert Jacobs, investigador de l’Hiroshima Peace Institute; Xavier Bohigas, del Centre Delàs d’Estudis per la Pau; i Jordi Armadans, director de FundiPau i membre de la Campanya per la prohibició de les armes nuclears.

Article a Público sobre la jornada a Barcelona.

Resum de les activitats a tot el món.