Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
4 Març 2010

La Fundació per la Pau llança el portal ‘Planeta pau’

Paral·lelament, tres membres de la Fundació presenten el seu bloc personal

La Fundació per la Pau fa públic avui a la seva plana web el portal de blocs Planeta Pau. Amb aquesta iniciativa vol afavorir el debat i l’intercanvi d’idees i d’informació sobre temes relacionats amb els conflictes, el desarmament, la noviolència, la construcció de la cultura de pau i els drets humans. En aquest moment el portal aplega en un sol espai les bitàcoles de catorze persones i entitats que escriuen regularment el seu bloc, tot i que se n’aniran afegint d’altres.

L’objectiu del portal és oferir un espai on els ciutadans i ciutadanes interessades en el treball per la pau puguin conèixer el pensament i les iniciatives de persones, entitats i col·lectius que treballen diàriament i des de fa anys en aquest tema.

Hi ha blocs en català, castellà i anglès.

Paral·lelament, coincidint amb el llançament del bloc, la Fundació publica també a la seva plana web els blocs de tres dels seus membres: Alfons Banda, president de l’entitat, Jordi Armadans, director, i Toni Viader, educador per la pau.

Els blocaires que es poden llegir en aquests moments al Planeta Pau són: Jordi Armadans, Alfons Banda, Jordi Calvo, Eduard Ibáñez, ICIP, Paco Muñoz, Moviment per la Pau, Mikel Ortiz de Etxebarría, Paul Ríos, Proceso de paz, Resistance Studies, Gervasio Sánchez i Toni Viader.