Oberta la signatura del Tractat de Prohibició de les Armes Nuclears

Oberta la signatura del Tractat de Prohibició de les Armes Nuclears

53 Estats signen el tractat a les Nacions Unides el dia de la cerimònia d’obertura.

Les tensions creixents entre els Estats Units i Corea del Nord eleven més que mai el risc de l’ús d’armes nuclears —amb totes les conseqüències humanitàries devastadores que això implicaria. A l’Assemblea General de les Nacions Unides, el president nord-americà Trump, va dir “Si els Estats Units es veuen forçats a defensar-se, no tindrem cap altra opció que destruir completament Corea del Nord.”

En aquest context, la signatura del Tractat de Prohibició de les Armes Nuclears serà una manera ferma per als estats de tot el món de posicionar-se contra les armes nuclears i oferir a la comunitat internacional un camí per alliberar el món d’aquestes armes inhumanes i inacceptables.

Més informació