La Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears, Premi Nobel de la Pau 2017

La Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears, Premi Nobel de la Pau 2017

El Comitè Noruec del Nobel reconeix la tasca de sensibilització de la campanya sobre les terribles conseqüències humanitàries de qualsevol us d’armes nuclears.

En els darrers deu anys, la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears (ICAN), de la qual FundiPau som membres, ha alertat sobre els greus perills que suposen les armes nuclears i ha fet campanya per a la seva prohibició global.

Aquesta campanya ha culminat amb l’aprovació, el passat 7 de juliol, del Tractat de Prohibició de les Armes Nuclears per part de les Nacions Unides. El 20 de setembre es va obrir el text a la signatura i ratificació dels estats.

Més informació