Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
27/02/2018

Projecte amb centres educatius sobre les causes del refugi

Enfortim Drets!

L’Institut Pius Font i Quer de Manresa, el Col·legi Sant Jaume – Les heures de Lleida, L’Escola Pia Olot i l’Institut Montsacopa d’Olot, l’Institut Escola Lloret de Mar i l’Escola Joan Pelegrí de Barcelona, són els sis centres educatius que participen en aquest projecte de FundiPau. En total hi ha quatre-cents alumnes implicats.

Amb Enfortim Drets! volem orientar i acompanyar els alumnes i professors participants perquè durant el curs 2017 / 18 impulsin un procés de recerca i de reflexió sobre les causes que hi ha darrera el refugi i debatin sobre possibles solucions per contribuir a que ningú no hagi de fugir de casa seva.

Tota la informació a la web Enfortim drets!

Trobada a La Conreria – 4 d’abril de 2018

Notícia 4 d’abril de 2018: Trobada Enfortim Drets! tot un èxit

Nota de premsa, 28 de març de 2018: 250 alumnes posen en comú la seva recerca sobre les causes de la crisi de refugiats

Viatge a Ginebra – del 26 al 28 de febrer de 2018

Nota de premsa, 22 de febrer de 2018: Una delegació d’estudiants viatja a Ginebra per conèixer els organismes que treballen pels drets humans.

1 de març de 2018: Han estat tres dies intensos a Ginebra visitant organismes de Nacions Unides i altres organitzacions que treballen pels refugiats i els drets humans amb una delegació d’alumnes i professors del projecte Enfortim Drets! Hem visitat l’ACNUR – l’Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Refugiats-, la seu de l’ONU, el museu de la Creu Roja i la seu de la Lliga Internacional de Dones per la Pau i la Llibertat. Ara els alumnes que han viatjat hauran de compartir l’experiència amb els seus companys i companyes per poder prosseguir amb la seva recerca. El mes d’abril hi haurà una trobada presencial a Barcelona de tots els alumnes.

Aquí teniu un recull de fotos del viatge a Ginebra:

Aquest projecte compta amb el suport de: