Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
16/01/2008

A punt pel Fòrum Social Català

Del 25 al 27 de gener, seguint, la crida del Fòrum Social Mundial, se celebraran a Barcelona els actes centrals de Fòrum Social Català. La Fundació per la Pau participarà en el seminari “Accions no violentes i campanyes pel control d’armes i contra l’economia de guerra”.

El Fòrum Social Català (FSCat) va néixer el juny de 2007, arran de la Jornada d’Acció Global que es va convocar el 26 de gener del mateix any coincidint amb Fòrum Social Mundial.
Aquest any, els dies 25 i 26 de gener tindran lloc els actes centrals del FSCat a la Universitat de Barcelona, però durant el cap de setmana previ (19-20 de gener) i la setmana posterior (21-24 de gener) hi haurà actes de forma descentralitzada arreu dels Països Catalans. El dia 27 es celebrarà la manifestació «Un altre món és possible».

La Fundació per la Pau participarà, juntament amb altres entitats, en el seminari ‘Accions no violentes i campanyes pel control d’armes i contra l’economia de guerra’. La sessió es farà el dissabte 26 de gener a les 12 hores a la Universitat de Barcelona.

El Fòrum Social Català és un espai de trobada obert, divers, plural, no confessional, no governamental i no partidari. És un espai d’intercanvi d’experiències, de debat, de mobilització i d’articulació d’entitats i de moviments socials que rebutgen el model actual de desenvolupament dels pobles i que es troben en un procés permanent de recerca i construcció d’alternatives.

El FSCat pretén estimular la reflexió i l’acció a partir d’una democràcia veritablement participativa, pel que fa a les dinàmiques polítiques, econòmiques i socials actuals i proposar alternatives que se centren en l’atenció de les necessitats de l’ésser humà i del respecte a la natura.
El FSCat vol articular de manera descentralitzada i en xarxa a entitats i moviments socials amb inquietuds similars, involucrats en accions locals i/o internacionals.

El FSCat està obert a totes les entitats, col·lectius i persones de la societat civil dels països catalans, amb l’excepció dels partits polítics, organitzacions governamentals, militars o violentes.

Web del Fòrum Social Català