Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
23/09/2014

Abolim les armes nuclears!

Divendres 26 de setembre: acte de FundiPau a Barcelona

FundiPau celebrem el primer Dia Internaciona per a l’Abolició Nuclear amb un acte al Portal de la Pau de Barcelona. Amb aquesta jornada reivindicativa es vol sensibilitzar sobre l’amenaça que suposen actualment les armes nuclears per a la humanitat i sobre la necessitat d’eliminar-les definitivament.

Dia: divendres, 26 de setembre de 2014
Hora: 19.00 h
Lloc: Portal de la Pau de Barcelona (davant la sortida de Las Golondrinas)

Ens concentrarem al Portal de la Pau on, després d’uns breus parlaments, es llegirà el manifest de la jornada. Tot seguit, des d’una Golondrina situada al mig de les aigües del port, un grup de voluntaris deixaran volar 69 coloms de la pau (globus en forma de colom) en record del 69 aniversari del llançament de les bombes sobre Hiroshima i Nagasaki l’any 1945.

Amb aquest acte reivindicatiu, FundiPau sumem la nostra veu a la de centenars d’organitzacions de tot el món que formem part de la Campanya Internacional per a l’Abolició Nuclear (ICAN) i que organitzen actes per reclamar un tractat que prohibeixi aquest armament.

L’Assemblea General de les Nacions Unides ha establert el 26 de setembre com a Dia Internacional per a l’Eliminiació Total de les Armes Nuclears, que aquest any se celebra per primera vegada.