Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss

Acte per commemorar el DENIP

Dijous, 30 de gener, a les 18.30h als Jardins Gandhi del Poblenou de Barcelona

La Federació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament organitzen un acte amb motiu del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau.

Dia: 30 de gener de 2014

Hora: 18.30h

Lloc: Jardins Gandhi del Poblenou, c/ Ramón Turró, 267, cantonada amb c/ Bac de Roda, Barcelona.

El Dia Escolar de la Noviolència i la Pau se celebra cada 30 de gener, en commemoració de l’aniversari de la mort de Mohandas Gandhi. Durant aquesta jornada, escoles, instituts i centres educatius d’arreu del món organitzen diferents activitats per difondre els valors de la noviolència i la pau.

La Federació Catalana d’ONG també se suma a la celebració del DENIP amb un acte senzill per homanetjar la figura i la tasca de Gandhi en favor de la noviolència i la pau.

Durant l’acte es llegiran frases i reflexions a càrrec d’entitats i d’altres col·lectius ciutadans del barri del Poblenou, sobre la cultura de pau. També es farà una encesa d’espelmes al voltant de l’estàtua de Gandhi i hi haurà una petita participació musical de cloenda.

L’acte l’organitza la Federació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.