Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
17/09/2009

Anima’t! Participa en el 3r Concurs d’Animacions per la Pau

17 de setembre de 2009. El dilluns que ve, 21 de setembre, se celebra el Dia Internacional per la Pau, establert per les Nacions Unides per treballar per l’eradicació de la violència. Coincidint amb la celebració, la Fundació per la Pau llança la tercera edició del Concurs d’Animacions per la Pau. En aquesta nova convocatòria, els participants hauran de centrar les seves animacions en el tema “Camins de pau: noviolència i diàleg”.

El concurs té per objectiu promoure la creació d'animacions digitals a favor de la cultura de pau per augmentar el vincle de la comunitat artística amb el foment i la sensibilització per la pau. A més, també pretén crear un fons permanent de pel·lícules animades, gestionat per la mateixa Fundació per la Pau, que estigui a la disposició d’aquelles persones i entitats que promoguin els valors propis de la cultura de pau.

Es pot participar al concurs en dues modalitats; spot –treballs de menys d’un minut de durada–, i curtmetratge –de més d’un minut de durada–, i en dues categories; júnior –menors de 18 anys– i sènior –majors de 18 anys–.

Les animacions es poden realitzar en qualsevol tècnica (dibuix, plastilina, flash…) i s’hauran de facilitar en els formats que es detallen a les bases que trobareu a la web del concurs: www.fundacioperlapau.org/concurs.

 

Premis

Els treballs guanyadors rebran un premi de 300 € en cadascuna de les dues categories de la modalitat spot i de 600 € en les de la modalitat curtmetratge. També hi haurà un Premi del públic que es decidirà el mateix dia del lliurament de premis i rebrà 200 €. Tots els treballs premiats i tots aquells que el jurat consideri oportú, s’inclouran en un DVD i s’exhibiran en diversos festivals i certàmens, en cinemes i a la televisió. A més, estaran penjats de forma permanent a la web del Concurs d’Animacions.

Per a dur a terme la inscripció, cal omplir el formulari que apareix a la web del concurs. S’acceptaran els treballs que arribin abans del 30 d’abril de 2010.

El Concurs d’Animacions per la Pau compta amb el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat, Pangea; Animac, de Lleida; Animadrid; Cinema Truffaut; ASIFA Catalunya i ASIFA França; Museu del cinema, de Girona; Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV), AFCA, i la Xarxa de Televisions Locals.