Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss

Antoni Soler, president de FundiPau al Terrícoles de BTV

Dijous, 9 de novembre de 2017, a les 18.30 h

El proper dijous, el president de FundiPau, Antoni Soler i Ricart, serà al programa Terrícoles de BTV per conversar sobre el treball per la pau, la no-violència i la construcció d’una societat basada en el diàleg i la convivència pacífica. L’entrevistarà el director del programa Sergi Vicente.

Terrícoles de BTV

Sobre Terrícoles:

En un to de conversa, presenta habitants de la Terra que desenvolupen activitats creatives i d’interès públic, que acumulen coneixement i experiències per compartir, que tenen idees i visions del món i de la societat orientades al canvi i a la transformació. En definitiva, Terrícoles que susciten la reflexió i el pensament, una activitat que també és possible davant la tele, la tauleta o el mòbil. Les temàtiques susceptibles de tractar són amplies i obertes. Els àmbits de coneixement prioritaris són: història de Barcelona, creació cultural, ciència i medi ambient, educació, pensament i literatura.

Dirigit per Lluís Reales, compta amb cinc presentadors més: Antonio Baños, Tania Adam, Sergi Vicente, Milagros Pérez Oliva i David Guzman.