Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss

Antoni Soler, president de FundiPau presenta el llibre ‘Construïr un estat segur i en pau’ al Més 324

Dimecres, 22 de febrer de 2017 a les 22 h al Canal 33

Aquest vespres el president de FundiPau, Antoni Soler, serà al programa Més 324 amb Xavier Graset per parlar de la publicació del llibre Construïr un estat segur i en pau. Com enfocar la seguretat i la defensa en un nou estat d’Europa.

L’obra és el fruit de mesos de treball i de debats en el marc del Seminari Estat de Pau, en el qual FundiPau ha participat activament i vol ser una contribució al diàleg social sobre la seguretat i la defensa dels estats. El llibre dona arguments perquè, tant els estats existents com els de nova creació, abordin els conflictes des d’una perspectiva no militar i abanonin la defensa armada com a pilar de la seguretat.

L’acte de presentació del llibre Construïr un estat segur i en pau. Com enfocar la seguretat i la defensa en un nou estat d’Europa, es farà demà dijous, 23 de febrer a les 19 h, al Palau Robert Sala Cotxeres (Passeig de Gràcia 107, Barcelona).

Hi participaran Raül Romeva, Conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transpareència de la Generalitat de Catalunya; Xavier Masllorens, president de l’ICIP; i Martí Olivella, membre del Seminari Estat de Pau.