Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
16/12/2009

Aquestes festes, regala pau

Aquests dies molta gent busca el millor regal per felicitar les festes a les persones més properes. Des de la Fundació per la Pau us proposem obsequis que contribueixin a la construcció de la cultura de pau. A la nostra botiga electrònica o al local de la Fundació hi trobareu des de llibres, còmics o DVD, fins a col·leccions de cartells, puzles i samarretes. Tots ells regals de pau.

Algunes propostes

DVD del Concurs d’Animacions per la Pau
Tan el DVD de la primera com el de la segona edició inclouen les pel·lícules seleccionades pel jurat d’aquest concurs organitzat per la Fundació per la Pau. És un material molt adequat per al seu ús en sessions d’educació per la pau com per veure en família. Més informació.

Samarreta per la pau
Dissenyada per Kukuxumusu especialment per a la Fundació per la Pau. Disponible en diversos colors i talles. Més informació.

Seriosament… 25 arguments per la pau en còmic
Còmic il·lustrat per 25 dels millors humoristes gràfics del nostre país i alguns de fora. Es basa en 25 idees que ens poden ajudar a construir una Cultura de Pau. Més informació.

Trencaclosques Juguem en pau
Es tracta d’una eina d’educació per la pau per a nens i nenes a partir de 8 anys. Amaga una sorpresa: les peces de la "cultura de violència" no encaixen.