Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
27/01/2022

Armes Nuclears #MaiMés! a Lloret de Mar

El divendres, 28 de gener, s’inaugura a Lloret de Mar l’exposició de FundiPau sobre les armes nuclears que aborda la situació actual, els riscos que comporten i la tasca de la societat civil per abolir-les. Es podrà visitar al Teatre de Lloret els divendres 4 i 11 de febrer i els dissabtes 22 i 29 de gener i 5 i 12 de febrer de 19 a 21 h.
Fins el 15 de febrer, també es faran visites concertades amb alumnes de les escoles i instituts de Lloret. 

Acte d’inauguració

Divendres, 28 de gener de 2022 a les 12.30 h
Teatre de Lloret
(Plaça de Germinal Ros, 1)
Hi participaran l’alcalde de Lloret, Sr. Jaume Dulsat, la presidenta de FundiPau, Carme Suñé, un/a representant de la Plataforma per la Pau Lloret i els regidors municipals d’Educació, Sr. Albert Ferràndez; de cultura, Sr. Cristian Fernández; i d’Urbanisme i del Teatre Municipal, Sr. Albert Robert.

Tot seguit, Carme Suñé farà una xerrada sobre el contingut de l’exposició a 300 alumnes de 4t d’ESO i la Plataforma per la Pau Lloret moderarà el col·loqui posterior.

Exposició Armes Nuclears #MaiMés!

Quan fa un any (el 22 de gener) que va entrar en vigor el Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears, és especialment important que la ciutadania conegui el perill que representa que al  món hi hagi 13.080 armes nuclears en mans de nou països i que es mobilitzi per posar fi a aquesta amenaça.