Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
20/12/2021

__________Bon 2022!__________

 

Acabem un 2021 que, com el 2020, ha estat molt condicionat pels efectes d’una pandèmia que ha afectat tota la població mundial i que ha posat encara més en evidència les desigualtats planetàries i els reptes que tenim com a humanitat.

Malgrat l’emergència sanitària i les mancances que ha posat de manifest, descobrim que la despesa militar ha crescut i que la indústria armamentística ha incrementat les seves vendes. Però també hi ha molts motius per a l’esperança: l’esforç i la generositat del col·lectiu mèdic i científic, així com incomptables accions responsables i solidàrides de persones i agrupacions que treballen per revertir aquesta tendència i promoure polítiques que tinguin com a prioritat la a pau, el desarmament i la seguretat humana.

En paraules de la nova presidenta de FundiPau, Carme Suñé “Hem de continuar treballant perquè cada vegada hi hagi més persones a casa nostra i arreu que exigeixin una altra seguretat, fonamentada en la defensa dels drets humans i la justícia global i no en el militarisme. (…) L’esforç col·lectiu i en xarxa té una gran capacitat transformadora. Ho hem vist en el passat i ho estem veient ara però convé ampliar-la i intensificar-la i no ho podem fer sense l’impuls i el suport que vulgueu donar-nos.”

Dibuix de Josep Maria Queralt

Carta de Carme Suñé, presidenta de FundiPau.                                                                    

Bon any 2022 i moltes gràcies pel vostre suport!

Fes-te soci                           Fes un donatiu