Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss

Botiga – Llibres

Llibres | DVDDocuments | Altres productes


Portada llibre_2L’ombra de la Pau
Recull de textos de l’Alfons Banda (1944-2014), creador i president de FundiPau i impulsor de l’Institut Català Internacional per la Pau, que ens apropen a l’esperit del seu pensament pacifista. Més informació.
Preu: 15€


Seriosament… 25 arguments per la pau en còmic
comicConté 25 idees que ens poden ajudar a construir una Cultura de Pau i 25 magnífiques pàgines a tot color plenes d’enginy, il·lustrades per 25 dels millors humoristes gràfics del nostre país i alguns de fora. Més informació
Preu: 12 €


La Cultura de Pau
La cultura de pauEscrit per l’Alfons Banda, ex-president de la FundiPau, aquest llibre ens proposa una sèrie d’idees que dónen el suport bàsic i profund al pensament pacifista. Utopia realista, noviolència, investigació i educació per la pau, el paper de la opinió pública, etc. són alguns dels conceptes amb què l’autor explica la Cultura de Pau.
Preu: 6,5 €


El militarismo en España
El militarismo en EspañaDesprés de l’edició d’El ciclo armamentista español diversos autors, coordinats per Pere Ortega i Arcadi Oliveres, proposen un recorregut, amb dades actualitzades, per les polítiques i les diverses manifestacions que evidencien el continu procés de militarització a l’Estat Espanyol.
Preu: 17 €


Por la paz: ¡No a la investigación militar!
Sobre la militarización de la ciencia y algunas de sus alternativas
Por la paz: ¡No a la investigación militar!Recull dels textos presentats en les II Jornades de la campanya Per la pau: prou invetigació militar! els dies 16 i 17 d’abril a Saragossa.
Preu: 7 €


Pensamiento pacifista
Icaria Editorial (2004)
El pensamiento pacifistaCoordinat per Enric Prat, i escrit per diversos autors del món pacifista de casa nostra, aquest llibre recull les aportacions que diversos personatges de la història mundial han fet en la reflexió pacifista. Al pensament de Thoreau, Tolstoi, Gandhi, Einstein, Luther King, Woolf, Arendt i Thompson fa referència cadascun dels capítols del llibre.
Preu: 12 €


El ciclo armamentista español
El ciclo armamentista españolIcaria Editorial (2000)
Escrit per diversos autors del C3A (Campanya Contra el Comerç d’Armes), i coordinat per Pere Ortega i Arcadi Oliveres, aquest llibre mostra com s’ha desenvolupat la política de defensa a Espanya des de la seva incorporació a la OTAN fins als canvis actuals de les Forces Armades, passant per la professionalització de l’exèrcit, la despesa militar real, i propostes de canvi constructives.
Preu: 12 €


Construir la Paz
Construir la pazIcaria Editorial (2003).
Aquest llibre va dirigit a tots aquells que desitgen la pau i que confien que “tant de bo sigui possible”. Diversos autors pacifistes, coordinats per Fredik S. Heffermehl, ens ensenyen a través de la seva pròpia experiència originada en un gran nombre d’escenaris i perspectives, que no hi ha dubte que “la pau és possible”.
Preu: 16 €


Les ONG
Les ONGJordi Armadans i Anna Tarrés, ed. Graó, 1999.
Aquest llibre pretén explicar i informar, i alhora vol que el lector o lectora quedi insatisfet amb la informació que ofereix i que, motivat per les paraules que llegirà, en busqui més. En definitiva, es vol que aquesta persona no resti indiferent amb la lectura, que se’n senti afectada i que es plantegi què hi pot fer.
És amb aquesta idea que l’ha elaborat l’obra. En les seves línies s’hi troba la història d’en Joan i la Míriam; una explicació sobre què són les ONG, quina és la seva història, què duen a terme, per què i per a què actuen i en quins àmbits bàsics treballen. A més, s’hi facilita informació de referència perquè la lectora o lector tingui la possibilitat d’apropar-se a les ONG dels Països Catalans: adreces, telèfons, correus electrònics i pàgines web. Per últim, entre d’altres coses, s’hi ofereixen propostes d’activitats i documents per reflexionar.
Preu: 6 €