Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
11/03/2020

Cicle Defensores dels Drets Humans – Afganistan

Converses amb defensores del drets humans – Afganistan

Dimecres 18 de març, a les 19 h a la Casa Golferichs de Barcelona

ACTIVITAT AJORNADA!

Información en castellano

Nadia Ghulam, afganesa, activista pels drets humans i escriptora, conversarà amb Mònica Bernabé, periodista, cap d’Internacional del diari Ara.

Presenta l’acte, Montse Arbós, professora de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL) i membre del patronat de FundiPau.

Centre Cívic Casa Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491, Barcelona)

Volem donar veu a activistes que denuncien les vulneracions de drets humans que es pateixen als seus països i que, amb la seva tasca, defensen drets i llibertats fonamentals.

En els darrers anys, hem vist com els drets humans experimenten una regressió preocupant arreu del món: retallades en drets i llibertats, conflictes enquistats, dictadures, repressió, racisme, etc. Però volem posar l’accent en el testimoni directe d’aquelles activistes implicades en la creació de nous espais de llibertat, justícia i dignitat.

Per conèixer de primera mà la situació en aquests països i les iniciatives de la societat civil organitzada us proposem una conversa amb tres defensores i activistes dels drets humans.

Dimecres 18 de març farem la tercera i darrera sessió del cicle centrada en l’Afganistan, conversant amb Nadia Ghulam i Mònica Bernabé. Activitat ajornada!

Cicle ‘Defensores dels drets humans’

Aquest projecte compta amb el suport de la Dirección General de Naciones Unidas y Derechos Humanos del Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación.