Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
24/02/2020

Cicle Defensores – Síria

 

Converses amb defensores del drets humans – Síria

Dimecres 26 de febrer, a les 19 h

Información en castellano

Nour Salameh, siriana, activista pels drets humans, investigadora, traductora, i professora del Màster en Estudis Àrabs Contemporanis de la UAB, conversarà amb Lurdes Vidal, analista i cap de l’Àrea del Món Àrab i Mediterrani de l’IEMed.

Presenta l’acte, Carme Suñé, vicepresidenta de FundiPau

Centre Cívic Casa Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491, Barcelona)

Volem donar veu a activistes que denuncien les vulneracions de drets humans que es pateixen als seus països i que, amb la seva tasca, defensen drets i llibertats fonamentals.

En els darrers anys, hem vist com els drets humans experimenten una regressió preocupant arreu del món: retallades en drets i llibertats, conflictes enquistats, dictadures, repressió, racisme, etc. Però volem posar l’accent en el testimoni directe d’aquelles activistes implicades en la creació de nous espais de llibertat, justícia i dignitat.

Per conèixer de primera mà la situació en aquests països i les iniciatives de la societat civil organitzada us proposem una conversa amb tres defensores i activistes dels drets humans.

Dimecres 26 de febrer farem la segona sessió centrada en Síria. Conversarem amb Nour Salameh, siriana activista pels drets humans, que va haver de marxar del seu país el 2011. És investigadora, traductora, i professora del Màster en Estudis Àrabs Contemporanis de la UAB.

Cicle ‘Defensores dels drets humans’

Aquest projecte compta amb el suport de la Dirección General de Naciones Unidas y Derechos Humanos del Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación.