Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
17/03/2011

Concentració en solidaritat amb el poble de Japó

Crit d’alerta contra l’energia nuclear

La magnitud de la catàstrofe esdevinguda al Japó i la situació actual en què es troben les centrals nuclears i els nous projectes a l’estat i Catalunya han portat a convocar una mobilització contra l’energia nuclear, en record de les víctimes i en solidaritat amb la població afectada.

Els organitzadors, Ecologistes en Acció, juntament amb totes les entitats que s’han adherit a la iniciativa, entre les quals la Fundació per la Pau, consideren molt important que, sis dies després del tsunami, es realitzin aquest actes a Barcelona.

D’una banda, en solidaritat amb el poble japonès i en record de les milers de víctimes del terratrèmol i tsunami del dia 11, es farà el lliurament d’una corona de flors blanques (símbol de dol al Japó) al Cònsol a Barcelona.

17:00 h. Consolat del Japó a Barcelona Av. Diagonal 640

De l’altra, per un canvi radical en el model energètic, un decreixement del consum, per l’abandonament de l’energia nuclear i de les energies fòssils i per denunciar els perills que de nou s’han evidenciat, en aquest cas al Japó, es convoca una concentració.

18.30 h. Plaça de Sant Jaume de Barcelona