Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
24/01/2007

Concentració ‘Sí al procés de pau’

Persones i entitats vinculades al moviment per la pau de Catalunya, entre les quals la Fundació per la Pau, convoquem aquesta concentració per demanar que el procés de pau al País Basc es mantingui. Diumenge, 28 de gener a les 12 a la plaça Sant Jaume de Barcelona

Bloc de la campanya ‘Sí al procés de pau’
Cartell de la convocatòria (pdf, 30Kb)

Aquí teniu el manifest sencer de la convocatòria:

Les persones i entitats sotasignades, vinculades al moviment per la pau, la solidaritat i la societat civil del nostre país impulsem la campanya ‘Sí al procés de pau’.

En primer lloc, manifestem el nostre més ferm rebuig a l’atemptat que ETA ha comès a Madrid i que ha causat la mort de dos treballadors equatorians, tot expressant el nostre condol i solidaritat als seus familiars i amics.

Totes les entitats sotasignades ens apleguem sota els següents principis comuns:

1. Continuar amb el nostre compromís en suport al diàleg i la recerca d’un procés de pau.
2. Donar suport a totes les iniciatives ciutadanes que es desenvolupin en aquest mateix sentit.
3. Reafirmar que la opció per la pau s’ha de donar en absència de violència i amb el respecte de tots els drets humans per a totes les persones.

No volem tornar al passat i considerem que l’objectiu de la pau és una prioritat política de la màxima importància. No volem ser espectadors ni espectadores i considerem imprescindible la participació activa de la societat civil per assolir aquest objectiu. Tots i totes compartim que construir un escenari de pau requereix d’una realitat de no violència i respecte a tots els drets. Aquest és l’únic camí.

NO HI HA TREVA PER LA PAU