Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
11/11/2010

Concentracions de suport al poble sahrauí

Arran del desmantellament violent del campament de la dignitat i de la violència desfermada en els dies següents per l’exèrcit del Marroc sobre els territoris ocupats del Sàhara Occidental, diverses entitats i col·lectius han organitzat concentracions de protesta en localitats de tot Catalunya i de l’Estat. Us en detallem algunes:

 

Dijous 11 de novembre

Barcelona: 19.30 h, davant el Consolat General del Marroc a Barcelona, c/ Diputació, 68-70. Organitza l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí.

Girona:19.30 h, davant l’Ajuntament de Girona. Organitza l’Associació Catalana d’Amcis del Poble Sahrauí de Girona.

Lleida: 19.00 h,  a la Plaça de la Paeria. Organitza l’Assocació d’Amics del Sàhara de les Terres de Ponent.

Sabadell: 20.30 h, davant l’Ajuntament de Sabadell. Organitza Solidaris amb el Pobles Sahrauí i Sabadell Acull Infants Sahrauís.

Tarragona: 19.30 h, davant de l’estàtua dels Despullats, a la Rambla Nova. Organitza l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí.

 

Divendres 12 de novembre

Olot: 19.30 h, a la Plaça Doctor Ferrer (davant les escales de Sant Esteve). Organitza l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí de la Garrotxa.

   

Dilluns 15 de novembre

Lloret de Mar: 20.15 h, a la plaça de l’Ajuntament. Organitza l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí, (Lloret la selva amb el Sàhara), Plataforma per la Pau Lloret i Associació l’Aurora.

D’altra banda, el 13 de novembre s’organitza una manifestació a Madrid sota el lema “Marroc fora del Sàhara, 35 anys d’ocupació, ja n’hi ha prou!”. Començarà a les 12 del migdia a Atocha i acabarà a la Puerta del Sol.