Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
10/03/2010

Concert ‘Per la pau i el desarmament’

El diumenge 25 d’abril, la coral Primavera per la Pau oferirà un concert a l’Església del Pi de Barcelona a benefici de la Fundació per la Pau. La recaptació que s’obtingui es destinarà a la tasca que duu a terme l’entitat a favor de la promoció de la pau i el desarmament. Ja podeu comprar les entrades.

La Fundació per la Pau i la Coral Primavera per la Pau van néixer el mateix any, el 1983. Tot i que la seva tasca quotidiana és ben diferent, el seu objectiu principal és coincident: contribuir al foment de la cultura de pau, el diàleg i l’eradicació de la violència. El proper dia 25 d’abril a les 6 de la tarda les dues entitats uneixen esforços per organitzar aquest concert.  

Tal i com afirma el Genís Mayola, fundador de la formació coral, “una cançó no canviarà el món però la música pot fer prendre consciència a qui la canta i a qui l'escolta, tot donant-li forces per lluitar per un món més just i més solidari”.

Dades del concert

Dia: Diumenge, 25 d’abril de 2010
Hora: 18.00 h
Lloc: Església del Pi (Plaça del Pi, Barcelona)
Preu de l’entrada: 20 Euros (la podeu comprar al local de la Fundació per la Pau (c/ Casp, 31, 2n 1a) o a través d'aquesta plana web. www.fundacioperlapau.org/botiga
Repertori: Siyahamba, Al banderer de la pau, Escriu-me germà, Porque cantamos, Ragupati, La lune de gorée, Ahir “Diguem no”, Mons apart, Escolta-ho en el vent, Miskito lawana,Toc de queda, El nen d’Hiroshima, Valshina, Tears in heaven “Llàgrimes al cel”, Cant dels deportats, Cançó sense nom.

La Coral Primavera per la Pau

Aquest cor va néixer a Mataró la tardor de l’any 1983, moment en què es recordaven els deu anys de la dictadura que patia el poble Xilè. A la ciutat es va crear una comissió per organitzar unes jornades de solidaritat amb Xile. Una de les idees va ser convidar els ciutadans a cantar una reconeguda obra del folklore xilè, La Cantanta de Santa Maria de Iquique. S’hi van apuntar una seixantena de persones i l’experiència va ser tant positiva que, acabades les jornades, es va crear la coral. Avui està dirigida per Xavier Rodon.

La Coral Primavera per la Pau es planteja cinc objectius bàsics: posar la seva veu al servei de qualsevol causa justa, donar oportunitat a la música popular, ser una coral oberta a qualsevol persona, educar en la veu i la oïda, el desig de superació musical.

Web de Primavera per la pau