Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
07/11/2011

Construïm la pau dia a dia

La Fundació per la Pau llança avui la convocatòria i les bases del 4rt Concurs d’Animacions per la Pau. La quantitat, la qualitat i la diversitat de procedència de les pel·lícules presentades en les tres edicions anteriors avalen un concurs que vol fomentar la creació de pel·lícules animades a favor de la cultura de pau.

En aquesta nova edició, que compta amb la co-organització de la Fundación Cultura de Paz, els participants hauran de centrar les seves animacions en el tema “Construïm la pau dia a dia”. 

El concurs ofereix dues modalitats; spot –treballs de menys d’un minut de durada–, i curtmetratge –de més d’un minut de durada–, i dues categories; júnior –menors de 18 anys–, i sènior –majors de 18 anys–.

Les pel·lícules es poden realitzar en qualsevol tècnica d’animació (dibuix, plastilina, flash…).Trobareu les bases completes a la web del concurs: www.fundacioperlapau.org/concurs.

S’acceptaran els treballs que arribin fins el 30 de maig de 2012.

Premis

Les animacions guanyadores rebran un premi de 300 € en cadascuna de les dues categories de la modalitat spot i de 600 € en les de la modalitat curtmetratge. El guanyador del Premi del Públic rebrà 200 €.

A més, tots els treballs premiats i tots aquells que el jurat ho consideri oportú per la seva qualitat, s’inclouran en un DVD i s’exhibiran en diversos festivals i certàmens, en cinemes i televisions. També estaran penjats de forma permanent a la web del Concurs d’Animacions per la Pau.

Suports

El Concurs d’Animacions per la Pau està co-organitzat amb la Fundación Cultura de Paz, compta amb el suport de l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) i la col·laboració d’Afca, Animac, Animadeba, Animadrid, Asifa Catalunya, Asifa França, Cinema Truffaut, Cinemes Girona, Coordinadora d’ONG de Lleida, Edu3.cat, EHU – Universidad País Vasco, Emav, ESDIP, Filmets, Museu del cinema, Pangea, Pluralia TV, Universitat de València i XTVL.