Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
05/11/2015

Curs sobre cultura de pau a La Garriga

En un context com l’actual on semblaria que la violència sigui l’única opció per a resoldre els conflictes, es fa urgent promoure i difondre l’alternativa de la cultura de pau. Des de l’any 1983, a FundiPau oferim cursos de formació com el que durant aquest mes de novembre s’imparteix a La Garriga, amb l’objectiu de donar a conèxier els fonaments de la cultura de pau i les eines que proposa.

Curs sobre cultrua de pau a La Garriga

Curs d’introducció als fonaments de la cultura de pau, abordant algunes de les problemàtiques actuals -conflictes armats, militarisme, injustícies, etc.- i les eines que tenim per avançar en les opcions de pau: el treball del moviment, la tasca educativa o les campanyes de desarmament.

La formació és a càrrec de personal de FundiPau, entitat que té entre els seus objectius la difusió dela Cultura de la Pau.

L’activitat s’insereix en el projecte LA GARRIGA PEL FOMENT DE LA PAU, que ofereix activitats diverses -exposicions, xerrades, espectacles, etc- al llarg de l’any (més informació a www.lagarriga.cat).

Continguts del curs:
1. Introducció a la cultura de pau
2. Conflictes armats al món
3. Campanyes de desarmament: èxits i reptes
4. El treball per la pau, moviments per la pau

Dates:
5, 12, 19 i 26 de novembre de 2015
Horari:de 19 a 21 h
Lloc: Sala de Plens (2ª planta de l’Ajuntament, entrada per la Policia Local)

Inscripció: pigualtat@ajlagarriga.cat/presencialment a l’oficina de serveis socials (c/ Sant Francesc, núm. 1) / al telèfon93 871 90 95

Més informació sobre el curs de La Garriga

Per a sol·licitar cursos a FundiPau podeu escriurea Virginia Garzón vgarzon@fundipau.org o trucar-nos al telèfon: 93 302 51 29