Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
15/01/2013

El Mapa DENIP 2013 ja és a punt

Els centres escolars hi podreu enllaçar les activitats del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau

El Mapa DENIP 2013 permet recollir, visualitzar i localitzar les activitats fetes durant el DENIP a les escoles i instituts de Catalunya. I si encara no sabeu quina activitat organitzar, us proposem analitzar el greu problema del descontrol de les armes al món.

El Mapa DENIP és un mapa col·laboratiu, creat per FundiPau, on les escoles i instituts que han celebrat la jornada poden situar-hi l'activitat que han fet i enllaça-hi fotos, vídeos, articles, etc. que tinguin penjats a la plana web del seu centre. Aquí trobareu les que es van fer l'any passat: Mapa 2012

Enllaceu les activitats d'aquest any, a partir de la setmana del DENIP.

 

Propòsta didàctica

Com a activitat pel Dia Escolar de la Noviolència i la Pau, del 2013, us proposem analitzar el greu problema que representa la presència massiva i el descontrol de les armes al món.

La proposta didàctica recollirà arguments en favor de controlar les armes, que s’enviaran a la campanya internacional Armes Sota Control i a les Nacions Unides.

Descarregar en pdf

El Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP) se celebra cada 30 de gener des de fa 50 anys per commemorar l'aniversari de la mort de Gandhi.