Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
16/10/2014

És l’hora de prohibir les armes nuclears!

L’amenaça que representen les armes nuclears per a la humanitat i la manca d’avenços per a la seva eliminació per part dels països que tenen aquest armament han generat un creixent moviment internacional que reclama la seva prohibició total. FundiPau, formem part d’aquest moviment que s’aplega en la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears (ICAN).

Les Nacions Unides també han posat el tema de les armes nuclears damunt la taula de l’agenda internacional a l’establir el 26 de setembre com al Dia Internacional per a l’Eliminació Total de les Armes Nuclears.

A Barcelona FundiPau ens vam sumar a la jornada amb una acte reivindicatiu al Portal de la Pau però queda molta feina a fer. Et vols sumar a la campanya?

Informa’t / Fes-te voluntari / Fes-te soci/ Fes un donatiu

fotos acte nuclears

Resum en 7 minuts:

Resum en 2 minuts:

En l’acte del 26 de setembre hi van participar el grup de tamboriners Gorrallargs Oriola, Albert Caramés, Carmés Suñé i Xavier Masllorens van fer els parlaments i mig centenar de voluntaris van col·laborar en la preparació i el llançament dels globus- coloms.

També vam comptar amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de Las Golondrinas, Port 2000 i Port de Barcelona.

Moltes gràcies a totes i a tots!