Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
07/04/2008

Estrenem ‘Cinema i Pau’

El dimecres 9 d’abril, la Fundació per la Pau presenta a Figueres l’exposició ‘Cinema i Pau‘. Aquesta nova mostra itinerant visitarà diferents municipis de l’Alt Empordà amb l’objectiu de fer reflexionar sobre la cultura de pau, la noviolència, el desarmament, els conflictes oblidats, el terrorisme, el militarisme i el comerç d’armes a partir del cinema.

L’exposició s’ha fet per encàrrec del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, que és qui coordina l’activitat, en el marc del Pla territorial de Ciutadania i Immigració, dins del “Programa DIÀLEGS. Educació per la pau i la convivència intercultural”.

El proper dia 9 d’abril, a dos quarts de 5 de la tarda, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (c/ Nou, 48, Figueres) tindrà lloc l’acte de presentació de l’exposició, que comptarà amb la participació de Toni Viader, membre de la Fundació per la Pau i autor de l’exposició, i de Jordi Armadans, director de la Fundació. L’exposició compta amb el suport del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació i en concret de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat.