Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
12/01/2010

Exposició ‘Cinema i Pau’

La Fundació per la Pau inaugura una nova exposició itinerant

A partir d’aquest mes de gener la Fundació per la Pau ofereix als municipis de la província de Barcelona l’exposició Cinema i Pau. Aquesta mostra itinerant vol promoure la reflexió sobre la violència i la cultura de pau prenent exemples del cinema.  

A partir d’algunes pel·lícules com Gandhi, Haz lo que debas i Paradise Now, entre moltes altres, l’exposició Cinema i Pau fa reflexionar el visitant sobre la cultura de pau, la noviolència, el desarmament, els conflictes oblidats, el terrorisme, el militarisme i el comerç d’armes.

Tot i que també s’adreça al públic adult, la mostra està pensada especialment per treballar-la amb joves de secundària. Per això s’han fet unes fitxes didàctiques que ajuden a aprofundir-ne el contingut.

Aquesta exposició itinerant forma part del Catàleg d’oferta d’accions de sensibilització de la Diputació de Barcelona per al 2010. Està a disposició dels ajuntaments de la província de Barcelona i d’entitats que vulguin exposar-la als seus municipis de comú acord amb l’ajuntament. Per sol·licitar-la, poseu-vos en contacte amb la Virginia Garzón, vgarzon@fundacioperlapau.org , 93 302 51 29.

Així mateix, l’exposició, en un format diferent, està itinerant per les comarques de Girona des del setembre de 2008. Si voleu dur-la al vostre municipi, poseu-vos en contacte amb el Cedre, www.solidaries.org.