Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
08/10/2015

FundiPau al Peace Boat

Una delegació de FundiPau assisteix a la recepció que organitza el Vaixell per la Pau a Barcelona en el marc del seu 88è viatge global.

En aquesta ocasió, el 88è viatge de Peace Boat, només s’atura un dia a Barcelona, el 9 d’octubre, i han aprofitat l’ocasió per convidar les organtizacions de pau de la ciutat per explicar les activiats que duen a terme i conèixer les que s’estan fent des de Catalunya per avançar cap a la prohibició de les armes nuclears. Entre els membres de la delegació de FundiPau hi ha el president, Xavier Masllorens i la vicepresidenta, Carme Suñe, a més d’altres membres del patronat i voluntaris de l’entitat.

El Peace Boat és una entitat japonesa que organitza viatges al voltant del món amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la necessitat d’abolir les armes nuclears. Sovint hi viatgen hibakusha, supervivents de les bombes d’Hiroshima i Nagasaki, per oferir el seu testimoni i reclamar que mai més es llanci una arma nuclear.

FundiPau hem acollit en diverses ocasions els hibakusha que han vingut a Barcelona, on els ha rebut la Presidenta del Parlament de Catalunya, se’ls ha organitzat una recepció a l’Ajuntament, i han participat en actes en escoles, entre altres activitats.

Peace Boat

Abolim les armes nuclears

Tant Peace Boat com FundiPau som membres de la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears