Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
13/02/2020

‘Gazoline’ al TNC – postfunció amb Antoni Soler

Dissabte, 22 de febrer de 2020, a les 19 h a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya

Fins l’1 de març es representa al Teatre Nacional de Catalunya l’obra ‘Gazoline’, que retrata la situació d’ofec i manca de perspectives de futur  que viuen molts joves, néts d’immigrants, que se senten estrangers al seu país. Una situació que pot provocar reaccions violentes. 

El dissabte 22 de febrer, després de la representació, es farà un col·loqui postfunció que comptarà amb la participació d’Antoni Soler Ricart, president de FundiPau, i de Blanca Garcés, investigadora sobre migracions coordinadora d’investigació del Cidob.

L’obra

‘Gazoline’. Massa joves per ser adults i massa grans per continuar sent nens

Cinc amics d’una banlieue de París es reuneixen una nit per cremar el cotxe d’algú molt ric. Des de fa uns dies, alguns incendis provocats apareguts en diversos indrets han destruït alguns vehicles. Els fills dels fills dels immigrants que van arribar sense res al país encara s’hi senten estrangers. Europa no els ofereix aquells valors que coronen la seva bandera. I els carrers i les notícies s’omplen d’un ambient que podria ser de revolució o de guerra, d’esperança o de desassossec. Un ambient que pot destruir il·lusions i amistats.

Més informació: https://www.tnc.cat/ca/gazoline

 

Sala Tallers – Teatre Nacional de Catalunya

Dissabte a les 19 h
Diumenge a les 18 h