Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
30/10/2012

Ja tenim guanyadores!

Boletes de Pau, Construeix la pau, Canviem el món, Fitxa per la Pau, i La reconciliació de la pau, són les animacions guanyadores del 4t Concurs d'Animacions per la Pau

Diumenge 28 d'octubre es van donar a conèixer les animacions guanyadores en l'acte de lliurament de premis. Ja les podeu veure a la web del concurs. A partir d'ara aquestes animacions estan a disposició de tothom per a emprar-les en activitats de foment de la cultura de pau com ara tallers, cinefòrums, xerrades, etc.

Amb les 5 animacions guanyadores de la quarta edició i les 12 guanyadores de les tres primeres edicions, s’ha editat un DVD que teniu a la vostra disposició a la botiga electrònica . També la podeu adquirir al nostre local.

Guanyadors del 4t  Concurs d’Animacions per la Pau

Categoria Spot sènior (es van premiar dues animacions ex aequo):
–    Boletes de Pau, del Juan Manuel Pavón i la Sofía Herrero
–    Construeix la pau, de l’Alba Molera

Categoria Spot júnior:
–    Canviem el món, del Dani Mestre, el Marcel Hita i el Marc Gómez

Categoria Curt sènior:
–    Fitxa per la Pau, de la Cristina Toro

Categoria Curt júnior:
–    La reconciliació de la pau, de la Maria del Mar Gironell

Premi del públic:
–    Canviem el món, del Dani Mestre, el Marcel Hita i el Marc Gómez

El diumenge 28 d’octubre, Dia Internacional de l’Animació, FundiPau va fer el lliurament de premis del 4t Concurs d’Animacions per la Pau. Durant l’acte, a l’Espai Jove La Fontana de Barcelona, es van projectar les animacions guanyadores de les diferents categories i els assistents van votar el Premi del públic. També es van poder veure les animacions guardonades en les tres primeres edicions del concurs. En podeu veure les fotos aquí.

Convocat sota el lema Construïm la pau dia a dia una seixantena de pel·lícules s'han presentat a la quarta edició del concurs.

Des de fa quatre edicions, FundiPau convoca el Concurs d’Animacions per la Pau amb els objectius principals de fomentar la creació d’animacions digitals a favor de la cultura de pau per augmentar el vincle de la comunitat artística amb el foment i la sensibilització per la pau; i crear un fons permanent de pel·lícules animades, gestionat per FundiPau, i que estigui a la disposició de persones i entitats que promoguin els valors propis de la Cultura de Pau.

Aquesta quarta edició del concurs, FundiPau l'ha organitzat conjuntament amb la Fundación Cultura de Paz, i ha comptat amb el suport de l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo.