Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
10/05/2012

Joan Amèric ‘Per la pau i el desarmament’

El cantautor valencià oferirà un concert a benefici de la Fundació per la Pau

El dimarts 12 de juny, Joan Amèric interpretarà el seu nou disc DIRECTAment a la sala Luz de Gas de Barcelona. La recaptació de l’acte es destinarà a la tasca que duu a terme la Fundació per la Pau a favor de la promoció de la pau i el desarmament. Ja podeu comprar les entrades anticipades.

Concert Per la pau i el desarmament, amb Joan Amèric

Dia: dimarts, 12 de juny de 2012
Hora: 21.30
Lloc: Sala Luz de Gas, (Muntaner, 246, Barcelona)
Preu de l’entrada: 15 Euros
Entrades anticipades a la botiga electrònica, o al local de la Fundació per la Pau (Casp, 31, 2n 1a A, Barcelona)

El cantautor valencià serà el protagonista d’aquesta tercera edició del concert Per la pau i el desarmament que organitza la Fundació per la Pau des de l’any 2010. En la primera edició, la Coral Primavera per la Pau va actuar a l’Església del Pi de Barcelona i en la segona, el cor TwoCats pel Gospel va cantar a la també barcelonina església del Sagrat Cor de Jesús.

 

Joan Amèric, DIRECTAment

Aquest intèrpret i compositor valencià, considerat referent de tota una generació de cantautors en llengua catalana, acaba d’obtenir el Premi BarnaSants 2012 al millor concert, demostrant així que al seu bagatge i trajectòria se li suma un present vigorós amb vocació de futur.

Reconegut des dels inicis i valorat per la premsa especialitzada com un renovador del gènere, Amèric sempre ha donat mostra d’una manera molt personal d’entendre la cançó. El lirisme dels textos, la versatilitat melòdica i la sensualitat de la veu caracteritzen un estil marcadament mediterrani però, alhora, farcit d’influències de tot el món com la "Trova Cubana", el Pop o la Música popular brasilera.

Ha obtingut el I premi en diversos concursos de cançó com els de Borriana, Faura, Elda o Salitja i posseeix dos "Èxits d’or" a més del ja anomenat Premi BarnaSants 2012.

Aquesta actuació proposa, des de sonoritats actuals, una recreació de temes emblemàtics de la seva trajectòria junt a cançons inèdites com Perquè sóc poble, Despert per a somiar i Defensa del somriure.

Bellesa i compromís s’agermanen dins d’unes cançons on la veu va despullant un particular univers de sirenes, idees i somnis.

Actuaran, juntament amb Amèric (veu i guitarra clàssica):
 
Rafa Martín: Baix i cors
Eloi Lopez: Bateria i percussions
Borja Penalba: Guitarra acústica, mandolina, acordió i cors

 

Plana web de Joan Amèric

Dossier de premsa (pdf)