Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
28/04/2009

Jonan Fernández ‘En clau de pau’

El dimarts, 28 d’abril, Jonan Fernández inaugurarà el cicle de conferències ‘En Clau de Pau’, organitzat per la Fundació per la Pau al col·legi de periodistes de Barcelona.

Del 28 d’abril fins al 16 de juny, Jonan Fernández, Gabriela Serra, Arcadi Oliveres, Paco Cascón, Pepe Beúnza, Vicenç Fisas, Carmen Magallón i Alfons Banda, seran els ponents del cicle en què explicaran el seu itinerari vital de treball per la pau.

Programa sencer en pdf

Incripció on-line

PROGRAMA

. Dimarts, 28 d’abril
Jonan Fernández. L’any 1992 va impulsar Elkarri, un moviment que cercava un procés de pau al País Basc. Avui és director de Baketik on es vol aprofundir en l’ètica per a fonamentar la pau.

. Dimecres, 6 de maig
Gabriela Serra. A principis dels 80 va ser portaveu de la campanya anti-OTAN. Avui és membre de diversos col·lectius per la pau i el desenvolupament

. Dimarts, 12 de maig
Arcadi Oliveres. Va participar en la Marxa de la Llibertat l’any 1976. Avui presideix el Consell Català de Foment de la Pau.

. Dimecres, 20 de maig
Paco Cascón. Durant els anys 80, va fer acompanyament noviolent a El Salvador i Guatemala. Avui imparteix cursos i tallers sobre educació per la pau.

. Dilluns, 25 de maig
Pepe Beúnza. Va ser jutjat per un consell de guerra franquista en declarar-se objector de consciència el 1971. Avui és membre de Nova.

. Dimecres, 3 de juny
Vicenç Fisas. A principis dels 80 reclamava que es dediquessin esforços a fer recerca en l’àmbit de pau. Avui dirigeix l’Escola de Cultura de Pau de la UAB.

. Dimecres, 10 de juny
Carmen Magallón. Va ser membre del col·lectiu de redacció de la revista En Pie de Paz. Avui dirigeix la Fundación Seminario de Investigación para la Paz del Centro Pignatelli de Saragossa

. Dimarts, 16 de juny
Alfons Banda. L’any 1978 es va unir a les campanyes anti-armamentístiques de Justícia i Pau. Avui és president de la Fundació per la Pau

Les conferències es realitzaran a les 19 hores,
a la sala d’actes del Col·legi de Periodistes de Barcelona (Rambla de Catalunya, 10, principal 1a).

Totes les sessions són d’entrada lliure però cal inscripció prèvia a través de la web o bé per telèfon al 93 302 51 29.

Amb el suport de: imatge