Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
08/09/2008

La Fundació per la Pau a la Mercè ’08

Els dies 20 i 21 de setembre, les persones interessades a conèixer de més a prop la Fundació per la Pau i les seves activitats ho podran fer acostant-se a l’estand número 34 de la Mostra d’associacions de Barcelona, situat just davant de l’escenari. L’horari d’atenció al públic de la Mostra serà d’11 del matí a 10 de la nit el dissabte, i d’11 del matí a 8 del vespre el diumenge.

D’altra banda, des del dissabte dia 20 i fins el dimecres 24 de setembre, dia de la Mercè, es podran trobar una selecció de productes de la Fundació per la Pau a la botiga que l’Ajuntament de Barcelona posa a disposició de totes les entitats, a la Plaça de Catalunya, just davant del carrer de Bergara.

En concret es podran comprar les samarretes dissenyades per Kukuxumusu especialment per a la Fundació per la Pau, el trencaclosques “Juguem en pau”, el llibre “Seriosament… 25 arguments en favor de la pau en còmic”, el DVD amb els millors treballs del primer Concurs d’Animacions per la Pau, i l’informe “Violència Armada: La Crisi Mundial”.

La majoria d’aquests productes els podeu trobar també a la botiga electrònica d’aquesta web.