Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
17/01/2006

La Fundació per la Pau convoca un ‘Concurs d’animacions per la pau’

La Fundació per la Pau convoca el primer concurs d’animacions per la pau. Amb aquest concurs, sota el lema “Participa, hi guanyarà tothom”, promovem la creació de material àudiovisual relacionat amb la cultura de pau, que servirà posteriorment per a la sensibilització i l’educació per la pau. En trobareu tota la informació a la Web especial.

Un concurs, quatre premis
El concurs tindrà dues modalitats (l’spot, per a pel·lícules animades de fins a 1 minut de durada i curtmetratge per a animacions de més d’1 minut) i dues categories (júnior, per a menors de 18 anys i sènior per a majors).

Difusió i premis per als treballs guanyadors
Les animacions premiades s’inclouran en un DVD, es difondran per internet, es passaran per TV, gràcies a la col·laboració amb la Xarxa de Televisions Locals, s’exhibiran en festivals de cinema i animació com, per exemple, el festival Xinacittà de Barcelona, i tindran una dotació econòmica de 300 € per la categoria spot i de 600 € per als curtmetratges.

Suports i col·laboracions
El concurs d’animacions té el suport econòmic de la Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de les següents entitats:

Pangea
Xinacittà
Casas Projectes Audiovisuals
Xarxa de Televisions Locals
Museu del Cinema de Girona
Canal Solidari
Departament d’Educació per la Generalitat de Catalunya