Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
17/01/2012

La Fundació per la Pau crea el Mapa DENIP

El 30 de gener se celebra el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau

El Mapa DENIP permetrà recollir, visualitzar i localitzar totes les activitats que les escoles i entitats duguin a terme durant la jornada. La Fundació també proposa als centres escolars que organitzin activitats de suport al Tractat de Comerç d’Armes que es negocia a les Nacions Unides i que aquest any podria ser una realitat.

. Anar al Mapa DENIP

. Nota de premsa

 

Proposta d'activitat

'Alça la teva veu pel control de les armes'

Si encara no teniu cap activitat programada, la Fundació per la Pau proposa a les escoles que alceu la vostra veu i elaboreu missatges de suport al Tractat de Comerç d’Armes (TCA) que aquest any es debatrà a les Nacions Unides.

Els missatges poden ser de text, enregistrats en vídeo, en arxiu de so o bé fotografies. Un cop recollits, cal penjar-los a la plana web del centre i enllaçar-los al Mapa DENIP.

Per tenir més informació sobre el tema i preparar els missatges, podeu anar a l’apartat Armes Sota Control de la plana web: www.fundacioperlapau.org/campanyes.

El Tractat de Comerç d’Armes ha de regular el comerç d’armes a nivell internacional i, si prospera i és rigorós, permetrà salvar moltes vides. El proper mes de juliol se celebrarà a Nova York la Conferència on es decidirà si el Tractat tira endavant i quin és el seu abast. Ara, la campanya Armes Sota Control, de la qual forma part la Fundació per la Pau, recull mostres de suport de la societat civil per tal de tenir més força a l’hora de reclamar un tractat robust i eficaç.