Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
04/03/2010

La Fundació per la Pau llança el portal ‘Planeta pau’

Paral·lelament, tres membres de la Fundació presenten el seu bloc personal

La Fundació per la Pau fa públic avui a la seva plana web el portal de blocs Planeta Pau. Amb aquesta iniciativa vol afavorir el debat i l’intercanvi d’idees i d’informació sobre temes relacionats amb els conflictes, el desarmament, la noviolència, la construcció de la cultura de pau i els drets humans. En aquest moment el portal aplega en un sol espai les bitàcoles de catorze persones i entitats que escriuen regularment el seu bloc, tot i que se n’aniran afegint d’altres.

L’objectiu del portal és oferir un espai on els ciutadans i ciutadanes interessades en el treball per la pau puguin conèixer el pensament i les iniciatives de persones, entitats i col·lectius que treballen diàriament i des de fa anys en aquest tema.

Hi ha blocs en català, castellà i anglès.

Paral·lelament, coincidint amb el llançament del bloc, la Fundació publica també a la seva plana web els blocs de tres dels seus membres: Alfons Banda, president de l’entitat, Jordi Armadans, director, i Toni Viader, educador per la pau.

Els blocaires que es poden llegir en aquests moments al Planeta Pau són: Jordi Armadans, Alfons Banda, Jordi Calvo, Eduard Ibáñez, ICIP, Paco Muñoz, Moviment per la Pau, Mikel Ortiz de Etxebarría, Paul Ríos, Proceso de paz, Resistance Studies, Gervasio Sánchez i Toni Viader.