Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
28/10/2009

La Fundació per la Pau participa en el III Congrés Internacional “Conflictes, conflictologia i pau”

Les entitats de la Federació Catalana d'ONG per la Pau intervindran en el Congrés el dijous 29 d’octubre al matí amb la Taula Rodona "La participació civil en la transformació del conflicte".

Les entitats federades que hi participen:

    * Presentació " Tasca, experiència i filosofia de les Brigades Internacionals de Pau".  Brigades Internacionals de Pau.  
    * Presentació " L’educació com a eina per a la transformació social. activitats i dinàmiques participatives". Escoltes Catalans.
    * Presentació " Educar per a la pau i des de la comprensió del conflicte" Francesc Serra, membre del Grup d'Educació per la Pau.
    * Presentació " La cultura de pau: treball per a la seva implantació" Fundació per la Pau.
    * Presentació " Implicació de la societat civil en la creació de nous tractats internacional que prohibeixen l’ús de bombes de dispersió  i de mines antipersones" Moviment per la Pau.
    * Presentació " Origen fundacional de NOVA, línies d’acció i la seva evolució fins a l’actualitat. Martí Olivella, director de  NOVA.
    * Presentació " La participació de la joventut en camps de treball internacional. Tasques que desenvolupa el SCI- Cat"- Ramón Nuila, responsable de l'Àrea de Formació SCI-Catalunya.
    * Presentació " El Centre UNESCO a Catalunya, la seva aportació i treball en la transformació de conflictes". Onno Sero, d’Unescocat.
    * Presentació "Línies de treball, d’investigació i recerca per a la Pau del Centre Delàs". Pere Ortega, Justícia i Pau – Centre d'Estudis  per la Pau J.M. Delàs.   

Després de totes les intervencions hi haurà un debat.

Lloc: Rambla Catalunya, núm. 6. Sala d'actes, 2a planta.

Hora: de 9:30 h a 13:30 h (d’11.00 a 11:30 hi haurà descans)

L’entrada és oberta a tothom i gratuïta.