Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
04/02/2014

La Plataforma per la Pau Lloret inaugura el Jardí de la Pau

Lloret de Mar va celebrar el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau inaugurant el Jardí de la Pau de la vila.

La Plataforma per la Pau Lloret, treballa per construir un món en pau i just, promovent la Cultura de Pau i de la Noviolència, per aconseguir que es compleixin els Drets Humans, el respecte, la dignitat i la justícia de forma igual per a totes les persones.Segons la Plataforma, aquest acte d’inauguració ha estat com posar la primera pedra d’un gran projecte, en el qual tots els lloretencs tenen el deure de treballar per aconseguir un món noviolent i en pau.

 La Cultura de Pau comença des de petits, a casa i a les escoles.

A l’acte d’inauguració van assistir-hi nens i nenes dels diferents col·legis de Lloret de Mar, que van anant destapant la ceràmica que es va col·locar, amb el nom de Jardí de la Pau.

També es va tenir un record per l’Alfons Banda, tot llegint el següent text:

Avui, tots els membres de la Plataforma per la Pau Lloret, volem agrair a les persones i entitats que treballen per la pau i que a través dels seus missatges ens han felicitat per la inauguració d’aquest Jardí i s’han excusat per no poder venir. Alguns perquè estan celebrant, com nosaltres, el Dia Escolar de la Novilència i la Pau en les seves ciutats o pobles.I en especial a Alfons Banda que hauria estat molt content de venir però el seu estat de salut no li ho ha permès.

 Gràcies, Alfons, per tot el que ens has ensenyat i animat per tirar endavant aquest camí per aconseguir un món més just i en pau. Aquest camí que tu has fet molt bé durant tant d’anys a favor de la pau.

 Aquest Jardí de la Pau te’l dediquem a tu de tot cor. T’estimen Alfons!

Lloret de Mar 30 de gener de 2014