Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
16/11/2021

‘La travessia’ cinefòrum a la Filmoteca, amb Carme Suñé

Dissabte, 20 de novembre del 2021, a les 17 h a la Filmoteca de Catalunya (Barcelona)

En el marc del certamen ‘El Meu Primer Festival‘, el proper dia 20 es projectarà ‘La travessia’ (The crossing), de Johanne Helgeland un film noruec inèdit al nostre país que narra la història d’uns nens noruecs que ajuden uns altres nens jueus a refugiar-se durant la Segona Guerra Mundial. Està adreçat a famílies amb nens i nenes de 8 a 12 anys.

Després de la projecció de la pel·lícula es farà un cinefòrum de amb els assistents dinamitzat per Blanca Almendáriz i amb la participació de la presidenta de FundiPau, Carme Suñé. Amb el debat es vol reflexionar sobre la situació del món avui i com podem contribuir a millorar-lo.

The Crossing ha estat recentment guardonada amb el Premi del Públic Jove EFA 2021, amb els vots de 3.600 joves espectadors de 38 països diferents. És un film emocionant i d’aventures que té com a transfons la solidaritat, la
compassió i l’ajuda mútua per fer front al feixisme i a l’horror de la guerra.

 
 

El Meu Primer Festival

Aquesta sessió forma part del projecte “ACCIÓ CINEMA, per un món més just”, impulsat per Catalunya Film Festivals i ’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.