Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
29/10/2008

Les animacions per la pau, al teu abast

Hem penjat les animacions guanyadores i finalistes del 2n Concurs d’Animacions per la Pau a la nostra web. Podeu veure-les on-line, o bé comprant el DVD que hem editat. Es tracta d’un material que la Fundació per la Pau proposa per facilitar activitats d’educació i sensibilització per la pau en escoles, centres d’educació en el lleure, centres cívics, etc.

Els guanyadors del 2n Concurs d’Animacions per la Pau són:

No esperis, actua! en la categoria de Curtmetratge júnior, de l’alumnat de 5è de primària del Ceip Els Costerets, de Catalunya. El jurat n’ha valorat la seva senzilla lucidesa, aconseguida treballant en equip durant la seva realització a l’aula.

“Without arms, a safer world, en la categoria de Curtmetratge sènior, d’Alice Brooke-Smith (Anglaterra), Jimmy McGilChrist (Austràlia) i Martin Kaumanns (Alemanya). El jurat l’ha escollit per la seva capacitat de convidar a la reflexió sobre la violència cultural, des de l’autocrítica i el bon humor.

La teua defensa és la paraula, en la categoria d’Spot sènior, de Belén Marmaneu, Luís Gomáriz, Paula Pérez i de Lanuza, Sandra Ortuño, Sara Requena i Víctor Gil, del País Valencià. El jurat l’ha votat per la seva vàlua artística i la seva capacitat de convidar simultàniament a la reflexió i a l’acció.

Rambo no, mambo! va ser la guanyadora del Premi del Públic, decidit durant l’acte de lliurament de premis celebrat el passat 28 d’octubre a Barcelona.