Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss

Llibertat per als 4 de Douma i per a tots els presos i segrestats a Síria

El dissabte, 17 de gener de 2015, a les 17.30 al Centre Cívil Pati Llimona de Barcelona.

Fa poc més d’un any del segrest de Samira al-Khalil, Razan Zeitouneh, Wael Hamade i Nazem Hammadi, quatre activistes de la revolució siriana que van desaparèixer a la ciutat de Douma.

Enmig de la repressió ferotge del règim de Baixar al-Assad contra els qui es van alçar per reclamar democràcia i justícia social, grups reaccionaris anomenats islamistes intenten imposar els seus feus, amb un projecte que no té res a veure amb el moviment revolucionari i amb mètodes que s’assimilen als del règim que diuen combatre.

L’acte del 17 de gener comptarà amb la participación per skype de Yassin al-Haj Salleh, veterà militant revolucionari que ha dedicat la seva vida a la lluita contra la dictadura, com la seva companya, Samira al-Khalil, una de les segrestades. Hi haurà també una intervenció des d’Alep, on avui es juga una de les batalles més importants per al destí de la revolució. També es projectarà un petit document sobre la història dels quatre activistes.

Serà una bona ocasió per escoltar les veus dels revolucionaris sirians tan silenciades en els últims anys per les massacres del règim, que han generat el millor marc per al creixement del jihadisme.

Acte organitzat pel Comitè català de solidariat amb Síria amb la participació i suport, entre altres, d’ONG i entitats com Amnistia Internacional, Sodepau i Fundipau.