Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
15/05/2012

L’objecció fiscal: impostos lliures d’armes

Coincidint avui amb la celebració del Dia Internacional de l’Objecció de Consciència, i en plena campanya de la declaració de la renda, la Fundació per la Pau vol recordar als contribuents l’opció de fer Objecció Fiscal. Aquesta objecció consisteix a destinar la part dels impostos que l’Estat inverteix en despesa militar i manteniment de l’exèrcit a projectes o entitats que promoguin la cultura de pau i la solidaritat.
 
En un context de crisi on s’han intensificat les campanyes ciutadanes nacionals i internacionals que demanen la reducció de la despesa militar és més important que mai seguir treballant per implicar els ciutadans i els governs en favor de la pau i la noviolència, una opció que passa per invertir en solidaritat i no en exèrcits.
 
Tota la informació sobre l'Objecció Fiscal –com es fa tècnicament, quin percentatge dels pressupostos de l'Estat es destinen a Defensa, etc.– la podeu trobar a: www.objecciofiscal.org

En cas que vulgueu fer Objecció Fiscal, us proposem que destineu els diners desviats a les campanyes de desarmament i desmilitarització de la Fundació per la Pau. Podeu fer el donatiu on-line.