Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
10/07/2018

Memorial Berta Cáceres Barcelona

“Despertem! ‘Despertem, humanitat! Ja no hi ha temps. Les nostres consciències es veuran sacsejades pel fet romandre només contemplant l’autodestrucció basada en la depredació capitalista, racista i patriarcal. […] La mare terra -militaritzada, assetjada, enverinada, on es violen sistemàticament drets elementals- ens exigeix ​​actuar. Construïm societats capaces de coexistir de manera justa, digna i per la vida. Ajuntem-nos i seguim amb esperança defensant i tenint cura de la sang de la terra i dels seus esperits.” (Fragment del discurs de Berta Cáceres a la recepció del Premi Goldman 2015)

Les associacions i plataformes que treballem en la defensa de la pau, els drets humans, la cooperació i la solidaritat, el moviment veïnal de la ciutat, els grups de dones i el moviment feminista, de dones immigrants, ecologistes, etc. que demanem a l’Ajuntament de Barcelona que al futur Parc de les Glòries es dediqui un Memorial a Berta Cáceres i a totes les defensores i defensors i comunitats senceres que exposen les seves vides per defensar les sobiranies, els drets i els béns naturals comuns.

Les entitats promotores d’aquesta Campanya som:

Entrepobles – FundiPau – Institut dels Drets Humans de Catalunya

Amb el suport de:

A.VV. del Clot-Camp de l’Arpa – A.VV. del Poble Nou – Asociación Mujeres Migrantes Diversas – Ca la Dona – Ecologistes en Acció – Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona – LaFede.cat Organitzacions per la Justícia Global – Tierra Catracha (Comunidad hondureña en el exterior)

Blog Memorial Berta Cáceres Barcelona

Pots adherir la teva entitat aquí